Wereld

The Rendem Series verkrijgt C2C Gold

(1) Reactie
  1. Leon Brinkers schreef:

    Mooie tafel en een heel mooi initiatief. Cradle to cradle is uiteindelijk de meest duurzame gedachte omdat het rekening houdt met hergebruik in de ontwerpfase. Meer over cradle to cradle en dit soort mooie initiatieven zijn te vinden op 16 januari in ’s Hertogenbosch bij de eerste “C2C business case roadshow”. Een initiatief om mensen en organisaties die met de ontwerp filosofie van cradle to cradle bezig zijn of erin geïnteresseerd zijn met elkaar te verbinden. Meer over dit initiatief op de website van de opening

    Leon Brinkers ‘de opening’

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.