Nieuws

Get Brittain Standing – Campagne voor staand werken biedt feiten en onderzoek

(3) Reacties
  1. Sandra Schulze schreef:

    Allemaal al wel bekend maar alleen staan is ook niet de oplossing.
    Er moet een evenwicht ontstaan tussen zitten, staan en lopen op en rond de werkplek. En gelukkig zijn er steeds meer fabrikanten (en eindafnemers) die zich daarvan bewust worden. Neem daarnaast een goed ingerichte werkplek wanneer je dan toch zittend werk moet doen, en de nadelige fysieke gevolgen worden zoveel mogelijk beperkt.

  2. Lex Bersi schreef:

    Ik ben blij dat het eindelijk doordringt. Wij adviseren al meer dan 25 jaar zit sta meubilair en zijn lange tijd missionaris geweest. Hopelijk zet deze ontwikkeling nu echt door.

  3. Helemaal met mijn collega eens. Gelukkig zijn er in Nederland steeds meer mensen doordrongen van het feit dat afwisseling van houding het beste resultaat levert op termijn. Niet alleen qua productiviteit maar ook wat betreft het reduceren van lichamelijk klachten. Groot voordeel is dat de zit-sta bureaus beschikbaar zijn geworden voor een grotere groep mensen en bedrijven omdat er tegenwoordig betaalbare modellen beschikbaar zijn. Bewegen is de oplossing! alleen maar gaan staan om je werk te doen is niet voldoende.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.