Kantoorinrichters

Vier op de vijf Nederlandse medewerkers loopt door met ergonomische klachten

(2) Reacties
  1. Een goede ergonomische werkplek wordt echt vaak onderschat. Of er wordt niet in geïnvesteerd. Die investering zal zich op lange termijn zeker uitbetalen!

  2. Mike Sanders schreef:

    Wij komen dagelijks werkplekken tegen waar het niet goed is gesteld met de ergonomie. Zoals Martijn al zegt wordt het helaas vaak onderschat en is de werkgever terughoudend met het aanbieden van de juiste ergonomische producten voor de werknemer. Het aanbieden van de juiste ergonomische producten aan de werknemer zou juist een perfecte investering zijn voor de werknemer. Iedere werkgever heeft er toch ook belang bij dat zijn werknemers optimaal kunnen presteren, gezond zijn, en zich “thuis” voelen! Al dit leidt weer tot een tevreden werkgever. Thovip Ergonomics biedt een breed scala aan ergonomische producten voor een optimale werkplekinrichting. Wij adviseren een ieder graag over onze mogelijkheden.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.