OfficeRepublic

2 exact dezelfde beurzen in een week…waar gaat dit over?

(3) Reacties
 1. rene schreef:

  Een gevleugelde uitspraak is vaak 1+1=3. In dit geval vrees ik dat de som 1+1 negatief zal uitvallen.

  Vele exposanten zullen de kat uit de boom kijken en beide evenementen links laten liggen ipv aan één deel te nemen.

 2. Rob Kruft schreef:

  Bizar is het juiste woord Frans en dat is nog zwak uitgedrukt. Nu dus al kapitaalvernietiging voor deelnemers en straks een totaal chaotisch situatie voor onze doelgroepen die daar uiteindelijk ook de dupe van zullen zijn. Zoek elkaar op en versterk gezamenlijk de markt ipv deze egotripperij.

 3. Laetitia Simonis schreef:

  Jammer dat de organisatie van de Vakbeurs Facilitair blijkbaar mijn blog op http://www.facto.nl niet heeft gelezen. Daarin had ik ze nog wat tips gegeven om de hallen nog voller te krijgen. Titel van mijn blog was: de beurs als Facilitaire Meet & Peep show op 1 febr. 2016. En ik ben het met je eens dat deze planning beide beuren geen goed zal doen voor zowel de bezoekers als de deelnemers.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.