Video

Making of : Printstool van Wilkhahn

Als je hem ziet staan, is het een leuke gadget. Een zitmeubel dat mooi is vormgegeven, en dat een leuk en verfrissend design heeft. Als je weet welke techniek er achter zit is het ineens best een heel interessant ding. De Printstool One van Wilkhahn.

De naam zegt het al: Een geprinte stoel. 3D-geprint om precies te zijn, waarbij de grenzen van de huidige technische mogelijkheden zijn opgezicht. Hij weegt ca. 1000 gram en is opgebouwd uit zorgvuldig geprintte dunne laagjes. Millimeter voor millimeter in een tijdsbestek van 8-12 uur.

Printstool One – Een ontwerp van Thorsten Frank

Het ontwerp van  Thorsten Franck is bekroond door de bond van Duitse interieurarchitecten en wordt geroemd om zijn vooruitstrevende technieken en duurzaamheid. De Printstool is gemaakt van een volledig afbreekbare kunststof en is verkrijgbaar in verschillende printmotieven. De zitting en voet zijn tevens in diverse kleuren en afwerkingen te krijgen.

(0) Reacties

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.