Fabrikanten

“The Sitting Dead” – Halloweenvideo van Wilkhahn

Wilkhahn publiceert een halloween video met een serieuze boodschap: “The Sitting dead”

Wilkhahn Producten

 • Wilkhahn Graph

  Wilkhahn Graph

  Wilkhahn Graph vergadertafels De hoogwaardige vergadertafels hebben een basis van giet aluminium in powdercoating, verchroomd aluminium of gepolijst aluminium met verstelbare glijders.De tafelbladen worden gelakt, gefineerd of in glas geleverd.De tafels zijn ANSI/BIFMA X5.5 gecertificeerd. Ovaal: afmetingen lopen van 120 x 200 cm. (6 personen) t/m 230 x 540 cm (16 personen) Rond: Ø 125 cm. (4 personen) t/m. Ø 300 cm. (12 personen). Vierkant: 120 x 120 cm. (4 personen) t/m. 280 x 280 cm. (12 personen).

 • Wilkhahn Confair met rechthoekig blad

  Wilkhahn Confair met rechthoekig blad

  Wilkhahn Confair vouwtafel - uniek in zijn soort Andreas Störicke ontwierp voor Wilkhahn de succesvolle Confair vouwtafel, die door zijn gepatenteerde vouwtechniek uniek in zijn soort is. De tafel, die tot 3 meter (!) lengte leverbaar is, maakt de werkplek flexibel, dynamisch en geschikt voor het werken in wisselende teams. Precies wat het hedendaagse kantoor vraagt. Wat maakt de Confair vouwtafel uniek?Het slimme, en makkelijk te hanteren vouwmechanisme De ingevouwen tafel is nog steeds makkelijk te verrijden Ondanks zijn maximale lengte van drie meter, past een ingevouwen tafel in iedere lift. Een grote variëteit aan maatvoering van de bladen. De tafels zijn onderling koppelbaar, te voorzien van electrificatie en een veelvoud aan kleurmogelijkheden

 • Wilkhahn Contas Conferentietafels

  Wilkhahn Contas Conferentietafels

  Wilkhahn Contas - Verbluffend functioneel Één van de voorwaarden van een succesvolle training, opleiding of conferentie is de mate waarin de inrichting het proces ondersteunt. De groepsomvang wisselt, de onderwijsmethode verandert. Daar moet de inrichting zich eenvoudig op kunnen aanpassen. Met Contas heeft u een veelzijdig basiselement van uw inrichting in handen. Intelligent vormgegeven, hoge kwaliteit en met een lange levensduur KenmerkenLichte constructie. Verkrijgbaar met opklapbaar tafelblad of in stapelbare uitvoering Losse tafels zijn eenvoudig te koppelen, of te voorzien van een tussenblad Grote verscheidenheid aan bladen en kleuren Intelligente en eenvoudige manier om de poten in te klappen onder het blad 3 verschillende bladafwerkingen met grote kleurkeuze per afwerking.Wilkhahn onderscheidt zich in de inrichting van conferentiezalen en vergaderruimten. Maatwerkoplossingen op zeer hoog niveau zijn het kenmerk van deze Duitse producent, waarbij bijzondere aandacht is voor mens en milieu

 • Wilkhahn Palette Vergadertafels

  Wilkhahn Palette Vergadertafels

  Wilkhahn Palette - Niet voor niets een Red Dot onderscheiding Palette is een flexibel vergadersysteem waarmee eenvoudig nieuwe opstellingen gemaakt kunnen worden. Slimme details in combinatie met een prachtig design en vele opties maken Palette de alleskunner van Wilkhahn. VoordelenDe aluminium tafelpoot kan zonder gereedschap ontgrendeld en verzet worden. Vrij in vorm, materiaal en afmeting. Eén blad; vier poten, twee bladen; zes poten, drie bladen; acht poten. Vier verschillende randafwerkingen mogelijk : recht, hoekig, bol of afgeschuind. Bladen zijn zelfdragend en niet van regels voorzien. Leed report, Greenguard, Greenstar en Enviromental statement beschikbaar.Wilkhahn onderscheidt zich in de inrichting van conferentiezalen en vergaderruimten. Maatwerkoplossingen op zeer hoog niveau zijn het kenmerk van deze Duitse producent, waarbij bijzondere aandacht is voor mens en milieu

 • Wilkhahn Timetable Smart vergadertafel

  Wilkhahn Timetable Smart vergadertafel

  Timetable Smart: Lust voor het oog en veelzijdig in gebruik Timetable is de veelzijdige en aansprekende conferentietafel van Wilkhahn.Veelvoud aan bladmaten Bladrandafwerking met kunststofband in dezelfde kleur als het blad Opklapbaar De eerste tafel neemt in opklapte toestand 56 cm in beslag, iedere volgende tafel slechts 12 cm extra Diverse bladafwerkingen Optioneel koppelbaar Prachtig design van Andreas StörikoWilkhahn onderscheidt zich in de inrichting van conferentiezalen en vergaderruimten. Maatwerkoplossingen op zeer hoog niveau zijn het kenmerk van deze Duitse producent, waarbij bijzondere aandacht is voor mens en milieu

 • Wilkhahn Timetable Shift vergadertafel

  Wilkhahn Timetable Shift vergadertafel

  Timetable Shift: Lust voor het oog en veelzijdig in gebruik Timetable is de veelzijdige en aansprekende conferentietafel van Wilkhahn.Veelvoud aan bladmaten 6 randafwerkingen standaard beschikbaar Opklapbaar De eerste tafel neemt in opklapte toestand 67 cm in beslag, iedere volgende tafel slechts 20 cm extra Diverse bladafwerkingen Optioneel koppelbaar Prachtig design van Andreas StörikoWilkhahn onderscheidt zich in de inrichting van conferentiezalen en vergaderruimten. Maatwerkoplossingen op zeer hoog niveau zijn het kenmerk van deze Duitse producent, waarbij bijzondere aandacht is voor mens en milieu

Alle producten van Wilkhahn

(0) Reacties

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.