Europa

Wilkhahn’s stapelbare stoel Aula – Design van Wolfgang C.R. Mezger

Tijdens het ontwerpen van de nieuwe multifunctionele Aula stoel van Wilkhahn, hebben de designers en enigineers de grenzen die er zijn met kunststof als basismateriaal op esthetische en functioneel gebied verlegd. Tot 16 nieuwe, onderhoudsvriendelijke,  Aula-stoelen kunnen probleemloos gestapeld worden. De Aula-stoel lijkt een stoel uit één stuk omdat de kleuren en oppervlakten van alle delen van de stoel overal gelijk zijn. Bekijk de making-of video hiernaast voor een mooie impressie van het ontwerpproces van designer Wolfgang C.R. Mezger.

De heldere lijnen en de manier waarop het frame, de armleuningen en de zitschaal samensmelten met de rest van de constructie creëeren een organische suggestie. De vorm, elasticiteit en het ergonomisch ontwerp van de zitschaal bieden uitstekende ondersteuning en comfort, onafhankelijk van lichaamslengte en -gewicht en onafhankelijk van de tijd die ze in deze stoel doorbrengen. Zes kleuren en vier soorten bekleding bieden een breed scala aan inrichtings- en ontwerpopties voor multifunctionele faciliteiten, kantines, seminarruimten, conferentieruimten of co-working spaces.

Meer informatie : Wilkhahn.com

(0) Reacties

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.