Beurzen

Ophef over No-Show kosten Vakbeurs Facilitair

(3) Reacties
 1. Berg, van den Tom schreef:

  Frans,

  Ik kreeg een no show factuur terwijl ik wel was geweest en bij binnenkomst toch echt mij. Kaart werd gescand.

  Tom. An den Berg
  klöber

 2. Richard Dekker schreef:

  Hoi Frans,

  Ik heb mij ook laten registreren op mijn bedrijfs emailadres, echter daar niets meer van gehoord, daarna ook maar even op mijn prive adres laten registreren, aangezien ik echt wilde gaan, echter was door omstandigheden verhinderd.

  Heb nu wel van Holapress twee betaalverzoeken mogen ontvangen, daarna een mailwisseling gehad waarbij werd aangegeven dat ik twee keer mag betalen, echt bijzonder. Vraag mij af wat de standhouders hiervan vinden.

  Ook ik heb bij veel collegae reclame gemaakt voor deze beurs,dus die zullen ook wel blij zijn, had begrepen dat sommige ook een betalings verzoek hebben mogen ontvangen.

  Groet, Richard

 3. Margriet schreef:

  Ik ben benieuwd of er ook al bezwaren/klachten bij de organisatie zijn ingediend? Ook een kennis van mij werd belast met een factuur. Ziek. Griep. Echt. Dan bedenk je niet dat je je voor een gratis beurs moet afmelden?? Belachelijk en hij wil graag een klacht indienen. Waar kan dat?

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.