Telefoon :

Scheeres B.V. is gevestigd in Apeldoorn en bestaat uit een verkooptak en een productietak. Scheeres bestaat uit drie segmenten, te weten:

  • C+P meubelsystemen
  • Intras Garderobesystemen
  • UniCompact archiefsystemen

C+P Meubelsystemen

Kantoormeubilair van C+P is intussen een begrip geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Dit komt door continue innovatie, voortdurende investeringen en niet op de laatste plaats een marktgericht leveringsprogramma. De voorwaarden voor de beste resultaten zijn zonder twijfel de moderne technologieën. Voor de vervaardiging van speciale modellen of uitvoeringen is echter meer nodig, namelijk de ervaring, flexibiliteit en knowhow van de C+P medewerkers.

Het productenaanbod bestaat uit: kantoorinrichtingen, magazijn- en bedrijfsinrichtingen en inrichtingen voor kleedruimtes, sport, vrije tijd, school, gezondheidszorg en brandweerkazernes. C+P is DIN en ISO 9001 en 29001 gecertificeerd. Tevens zijn de producten goedgekeurd door verschillende instellingen (RW, TÜV, GS.).

Intras garderobesystemen

Om naast de standaard garderobesystemen ook in te kunnen spelen op de vraag naar speciaal werk besloot Scheeres B.V. een aantal jaren geleden het bedrijf Intras over te nemen. Dit is een verstandige keuze gebleken. Meer dan ooit kunnen wij middels deze eigen productie de speciale wensen van onze afnemers verwezenlijken.

UniCompact archiefsystemen

UniCompact ontwerpt, levert en monteert archiefsystemen. Van een enkel rek met legbordindeling in een opslagruimte tot grote verrijdbare archieven voor de Belastingdienst of het Nationaal Archief.

Unicompact is uw partner als het gaat om verrijdbare archieven, statische stellingen en bibliotheekrekken. Daar waar ons brede pakket aan standaardoplossingen niet voldoet kunnen we door de jarenlange ervaring altijd een alternatieve archiefoplossing bieden die perfect voldoet aan uw eisen.

Vakmanschap, creativiteit alsmede flexibiliteit zijn sleutelwoorden in onze onderneming.





    Ik geef Office Republic toestemming om de door mij verstrekte informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.

    Articles about

    Products

    Sign up for our Newsletter

    Stay updated about everything that happens in the Office Furniture Industry.

    Just try it! You can always unsubscribe, without any problems.