Ceha Office Furniture

Terheijdenseweg 439 4825 BK Breda, Nederland
Telefoon : +31 88 470 04 00
Website : Cehaeurope.nl

Over Ceha Office Furniture

Ceha Europe is een succesvolle onderneming in de kantoor- en bedrijfsmeubelen branche. Wij zijn een 100% dochter maatschappij van Ceha Buro, een internationale producent van kantoor- en bedrijfsmeubelen. Binnen de Ceha groep staan de termen; kwaliteit, klantfocus, flexibiliteit en snelheid hoog aangeschreven.

Ceha Europe is gevestigd in Breda. Hier treft u ons 4500 m2 grote logistieke centrum, onze showroom en de sales en marketing afdeling. Door middel van een netwerk van geselecteerde dealers en web winkels worden de kantoor- en bedrijfsmeubelen op de markt aangeboden. In de huidige tijd is snelheid van handelen en leveren erg belangrijk. We leveren dagelijks, uit voorraad, door geheel Europa. We doen dit veelal vanuit ons logistieke centrum in Breda.

De kern van Ceha Buro ligt in het produceren van stalen opbergmeubelen, lockers en garderobe kasten. Zeker op deze gebieden zijn we inmiddels marktleider in de Benelux. Ons voorraad programma opbergmeubelen, lockers en garderobe kasten is zodanig breed en omvangrijk dat we voor ieder probleem een snelle ‘locker’ oplossing hebben. Zoekt u meer een locker management oplossing, ook hiermee helpen wij u graag!

De laatste jaren hebben we ons assortiment enorm uitgebreid met bureaustoelen, verstelbare bureaus, accessoires en een complete lijn met ‘soft seating’ en ‘lounge’ meubelen. Een compleet kantoor inrichten met Ceha meubilair is dan ook geen enkel probleem.

Contact met Ceha Office Furniture

  Ik geef Office Republic toestemming om de door mij verstrekte informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.  Ceha Office Furniture Bedrijfsfilm

  Foto’s Ceha Office Furniture

  YouTube video’s van Ceha Office Furniture

  Artikelen over Ceha Office Furniture

  Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

  Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

  Download de OfficeRepublic App

  Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.