Over Office Republic

Office Republic Logo

Office Republic

Hofland 124, 3641 GH Mijdrecht, Nederland
Telefoon : +31 6 177 105 96
Website : officerepublic.news

Over Office Republic

Office Republic is opgericht in 2011 en bestrijkt met haar publicaties de gehele branche voor kantoor- en projectinrichting. Office Republic wordt gelezen door duizenden professionals in de inrichtingsbranche zoals kantoorinrichters, fabrikanten, toeleveranciers, ontwerpers en eindgebruikers.

Met vele duizenden bezoekers per maand mag Office Republic zich rekenen tot de meest gelezen en meest bezochte website voor kantoor- en projectinrichting. Officenieuws is alleen online beschikbaar. We hebben geen magazine, geen krant en geen andere fysieke aanwezigheid. Online is voor ons de beste manier om snel, accuraat en volledig te kunnen informeren.

Office Republic brengt nieuws, trends en marktinformatie op een overzichtelijke aantrekkelijke manier via haar website, LinkedIN, Facebook, Twitter, Google+, Instagram en haar nieuwsbrief met ruim 1000 leden.

Contact met Office Republic

Ik geef Office Republic toestemming om de door mij verstrekte informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.Artikelen over Office Republic

Benieuwd naar wat Office Republic voor uw bedrijf of merk kan betekenen?