Kantoorinrichters

Hedera Kantoorefficiency maakt een doorstart

(4) Reacties
 1. Harry Dorrestijn schreef:

  Ik vindt het fantastisch dat HEDERA een doorstart voort zet.

  Ik als oud magazijnbeheerder, zou “echt graag weer aan de slag gaan bij het bedrijf dat is begonnen door “Peter Hermans”.
  Ik krijg dan ook graag een reactie, als er een vacature van welke aard dan ook!

  Met vriendelijke groet,
  Harry Dorrestijn “de logistieke”.

 2. Etienne schreef:

  Fijne doorstart ja. Maar wel alle klanten die bestellingen hadden het nakijken geven. Zit al maanden te wachten maar kunnen niet leveren. Zelf niet met geld terug komen of een oplossing voor een ander product ofzo want dan word je ineens gewezen op mogelijk faillissement. Dan naar buiten via de email doen alsof er niets aan de hand is en nog niet eens praten over de doorstart waardoor de indruk wordt gewekt dat er niets aan de hand is. Dat is er dus wel en als je je opnieuw meld kan je naar je centen fluiten. Kijk uit met bestellen want zoals het ze uit komt wordt je op het verkeerde been gezet, ben je je geld kwijt en wordt er lekker doorgestart. Lekker makkelijk verdienen met dergelijke constructies. In ieder geval onbetrouwbaar bedrijf.

  1. Walter schreef:

   Hallo Etiene,
   Onze welgemeende excuses hiervoor. Indien uw bestelling viel onder de “oude BV” die failliet is gegaan dan betreuren wij dat ten zeerste. Uiteraard hadden we al onze klanten netjes willen helpen en hadden we liever geen faillissement meegemaakt.
   Hedera heeft inderdaad een doorstart gemaakt, maar dat is een nieuwe BV en bestellingen en betalingen die onder de “oude BV” zijn gedaan die vallen onder het faillissement en kan u zicht wenden tot de curator.
   Uiteraard worden bestellingen die onder de nieuwe BV worden gedaan netjes verwerkt en uitgeleverd en indien iets niet leverbaar is en reeds is betaald, dan wordt er netjes terug betaald.
   Met vriendelijke groet,
   Hedera

 3. Oud leverancier schreef:

  En leveranciers ook met de kosten laten zitten! Maar oh wat fijn dat ze door kunnen zeg.
  #waardeloosbedrijf #valsespelletjes

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.