Casala Meubelen Nederland B.V.

Rolweg 10, 4104 AV Culemborg, Nederland
Telefoon : 0345-517388
Website : casala.nl

Over Casala Meubelen Nederland B.V.

Casala staat voor projectmeubilair, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen. Casala biedt onder andere congresmeubilair, conferentiemeubilair, kerkmeubilair, zorgmeubilair, ziekenhuismeubilair, schoolmeubilair, vergadermeubilair en kantoormeubelen.

Functionaliteit betekent voor ons dat gebruiksgemak en design al in het ontwerp worden meegenomen. Stapelbare en koppelbare stoelen en tafels, transportmiddelen, stoelnummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in het ontwerp.

Casala heeft sinds 2004 een compleet nieuwe collectie projectmeubilair, stoelen, tafels, barkrukken en traverses, ontwikkeld en geïntroduceerd. In nauwe samenwerking met internationaal georiënteerde designers is Casala erin geslaagd om haar lijfspreuk, Design linked to functionality, waar te maken. Verkoop van het projectmeubilair van Casala vindt plaats via speciaal daarvoor aangestelde dealers. Casala is wereldwijd in meer dan 20 landen actief.

Contact met Casala Meubelen Nederland B.V.

  Ik geef Office Republic toestemming om de door mij verstrekte informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.  Casala Meubelen Nederland B.V. Bedrijfsfilm

  Foto’s Casala Meubelen Nederland B.V.

  YouTube video’s van Casala Meubelen Nederland B.V.

  Artikelen over Casala Meubelen Nederland B.V.

  Ontwerpers van Casala Meubelen Nederland B.V.

  Casala Meubelen Nederland B.V. Dealers

  Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

  Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

  Download de OfficeRepublic App

  Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.