Interstuhl

Interstuhl

Kantoormeubelproducenten
Brühlstraße 21, D-72469 Meßstetten-Tieringen, Duitsland
Telefoon : +49 743 687 10
Website : interstuhl.de
Brühlstraße 21, D-72469 Meßstetten-Tieringen, Duitsland, 48.19678, 8.88001989999998

Over Interstuhl

Interstuhl is een onafhankelijk familiebedrijf. De huidige eigenaren zijn Werner Link (Algemeen Directeur), zijn zonen Joachim Link (Directeur Productie en logistiek) en Helmut Link (Directeur Verkoop) en zijn zus Lenore Link. De onafhankelijkheid van het bedrijf, met zijn op ambacht gebaseerde tradities en de nadruk op een persoonlijke relatie met klanten en handelspartners zijn wezenlijke onderdelen van Interstuhl, zowel nu als voor de toekomst.

Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. “Kennis van zitten: ons voordeel” is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze productiefaciliteiten zijn gevestigd 1 uur ten zuiden van Stuttgart. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer.

Contact met Interstuhl

  Ik geef Office Republic toestemming om de door mij verstrekte informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.  Interstuhl Bedrijfsfilm

  Foto’s Interstuhl

  Artikelen over Interstuhl

  Ontwerpers van Interstuhl

  Interstuhl Dealers

  Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

  Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

  Download de OfficeRepublic App

  Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.