Nowy Styl Group

Kazimierza Pużaka 49, Krosno, Polen
Telefoon : +48 13 437 61 00
Website : me.nowystylgroup.com/en/

Over Nowy Styl Group

Nowy Styl Group is een van de Europese marktleiders op het gebied van uitgebreide interieuroplossingen voor kantoor- en openbare ruimtes. De flexibele benadering van de klant, de aanhoudende drang naar innovatie en de uitgesproken cultuur binnen de organisatie, maken Nowy Styl Group tot een van de meest dynamische bedrijven van Europa. Een organisatie die zich bovendien blíjft ontwikkelen.

Het bedrijf heeft een eigen, internationaal distributienetwerk bestaande uit lokale verkooplocaties in liefst zestien landen, verspreid over de hele wereld. Zo laat Nowy Styl Group zich onder meer zien binnen de belangrijkste Europese markten, evenals in het Midden-Oosten. Door lokale managers en werknemers in dienst te nemen in de 29 showrooms – in steden als Warschau, Londen, Parijs, Düsseldorf, München, Praag, Bratislava en Dubai – wordt het aanbod van Nowy Styl Group succesvol aangepast aan de wensen en benodigdheden van de klant en wordt hen professionele, vertrouwde service geboden.

Om aan de vraag en behoeften van klanten over de gehele wereld te kunnen voldoen, bestaat het portfolio uit zeven productmerken: Nowy Styl, BN Office Solution, Grammer Office, Rohde & Grahl, Sitag, Forum Seating en Stylis. De producten worden geproduceerd in meer dan een dozijn productiefaciliteiten in Polen, Duitsland, Zwitserland, Oekraïne, Rusland en Turkije.

Contact met Nowy Styl Group

  Ik geef Office Republic toestemming om de door mij verstrekte informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.  Nowy Styl Group Bedrijfsfilm

  Foto’s Nowy Styl Group

  Artikelen over Nowy Styl Group

  Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

  Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

  Download de OfficeRepublic App

  Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.