Nieuws

Waarom heeft een kantoorinrichter deze app nog niet gebouwd?

(4) Reacties
 1. Bastiaan brouns schreef:

  Wat te denken van dit te combineren met al die leegstaande showroom- en vergaderruimtes in de inrichtingsbranche, die wellicht tegen een kleine vergoeding voor koffie en thee, kostenloos gebruikt zouden kunnen worden? Wellicht iets om vanuit de nevip eens op te pakken?

 2. Frans schreef:

  Mee eens. Inrichting hebben we allemaal al.
  Momenteel stort alleen de hele wereld zich op de derde werkplek. Komen dagelijks nieuwe bij. Ook van kantoorinrichters (zie bijvoorbeeld egner in Den Helder http://www.dichtbij.nl/noordkop/ondernemersnieuws/artikel/2340075/huur-een-flexwerkplek-bij-egner-kantoorspecialisten.aspx)

  Een keertje brainstormen kan geen kwaad, maar dat doen we al wel vaker.

  Frans

 3. Yvonne schreef:

  Wat wel bestaat is Worksnug, http://www.worksnug.com. Hier kun je een postcode intoetsen en dan krijg je locaties met WIFI terug + een beoordeling van de locatie + koffie 🙂

  Ik weet niet in hoeverre dit in Nederland wordt gebruikt, maar het idee is wel goed.

  Maar het idee om al die leegstaande showrooms etc eens te gaan gebruiken, vind ik eigenlijk wel een aparte app waard!

 4. Patrick Kortwijk schreef:

  Wat Yvonne zegt klopt. Worksnug is een prachtige app waarmee je met je met behulp van je smartphone alle beschikbare locaties om je heen kunt ‘zien’. Alleen het boeken van een werkplek is nog niet mogelijk via deze app. Ik kan mij voorstellen dat w-work.nl ook aan een dergelijke oplossing werkt.

  De samenwerking van Gispen met Youpsa.nl is ook een mooi voorbeeld. Youpsa is een slimme app die bepaald wat de beste plek (lees: derde werkplek of vergaderfaciliteit) ‘halverwege’ is om elkaar te ontmoeten, voor collega’s die onderweg zijn.

  Steeds meer inrichters stellen hun showrooms open voor (potentiele) klanten en passanten om daar te kunnen werken, velen bieden daar gratis wifi bij aan. Een perfecte manier om gebruikers kennis te laten maken met je oplossingen en een diepgaande beleving van je merk of bedrijf. Je kunt het ook omdraaien: waarom ga je als inrichter niet de samenwerking aan met een aanbieder aan derde werkplekken? Kijk naar wat er in Eindhoven is gebeurd met Ahrend en Igluu.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.