Fabrikanten

Ook Wini komt met een app – de hype duurt voort helaas

(3) Reacties
 1. Bastiaan brouns schreef:

  Ik zat er net over te denken een stukje te schrijven over die nulkommanul toegevoegde waarde biedende apps. Het is net als met internet midden jarig negentig: je moest op de trein springen maar niemand wist waar de trein naartoe ging. Het is helaas weer een voorbeeld van het ontbreken van echte innovatie in de wondere wereld van het kantoormeubilair.

 2. Bastiaan brouns schreef:

  Ik hoor net dat Herman Miller op 19 september ook met een app komt in het kader van het net aangekondigde opbergen systeem Stem: de Stem app. Met video’s, interactiviteit en detailfotografie. De app zal worden uitgebreid naar mate de ‘woordenschat van de collectie’ groeit. Dat belooft wat 😉

 3. Frans Sijtsma schreef:

  Ben benieuwd….
  ‘woordenschat van de collectie’? -> Basstem, StemPel, BeStemming?
  Sorry, het is vroeg en had weinig slaap. Krijg je dit soort flauwe grappen

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.