Fabrikanten

Score at Work -revolutionaire stoelenlijn van Score

(2) Reacties
  1. Leo Woerdenbach schreef:

    Gefeliciteerd met jullie unieke nieuwe ontworpen bureaustoel.
    Het is een kunst om een bureaustoel te ontwerpen met een sterk tijdloos design en daarbij een goed ergonomisch product in de markt te zetten.
    Jullie zijn daarin zeker geslaagd met de complimenten aan het ontwerpteam.
    Met mijn jarenlange ervaring in het adviseren van ergonomische design bureaustoelen en het opleiden van verkopers hierin wens ik Score veel succes!
    Mocht u naar iemand op zoek zijn om deze stoel bij jullie dealers te promoten, dan bied ik me hierbij graag aan. Met vriendelijk groeten, Leo Woerdenbach Zie ook op LinkedIn.

  2. Richard Beeksma schreef:

    Wij zijn blij met de introductie van deze Score At Work stoelenlijn die voldoet aan de eisen en vormgeving van deze tijd. Onderdelen zijn allen modulair en er komt nauwelijks een schroef/ momer aan te pas, kussens zijn eenvoudig uit te wisselen, comfortabel zitting, ergonomisch gevormde rugleuning en eenvoudige bediening en dus zeker zeer geschikt voor het flexwerken van deze tijd. Ook de keuze uit 3 mechanieken binnen 1 stoelenlijn is uniek, zo heb je een contact mechaniek met een permanent rugcontact ( rugleuning beweegt met je mee ), een synchromatic die het actief zitten gemakkelijk maakt door de automatische gewichtsinstelling en een flowmatic die alles in 1 heeft en waarbij de zitting onafhankelijk naar voren en achteren te kantelen is.
    Kortom : een mooi vormgegeven stoelenlijn voor een gezonde werkomgeving!

    Richard Beeksma
    Score BV
    0651531418

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Probeer het gewoon, afmelden kan altijd en zonder problemen.

Download de OfficeRepublic App

Download de OfficeRepublic App in de Google Playstore of de Apple AppStore.