Aanbestedingen & Tenders

‘Drentea heeft niets te winnen’ – kort geding circulaire aanbesteding

(2) Reacties
  1. Henk schreef:

    “het Drentse bedrijf scoort op bepalende criteria als prijs of social return (de inzet van zwakke groepen in het productieproces) beduidend slechter dan de winnende combinatie” zeer bijzonder, de winnende combinatie produceert in China en Polen… Dat zullen ze daar dan wel socialer doen dan Drentea in het Noorden van NL. Broek zakt af… Nederlandse euro’s gaan naar het buitenland.

  2. Henk-Jan schreef:

    Onderdeel van Drentea, Vepa, pretendeert groots op haar website “made in Holland. Is alles gemaakt in Nederland Vepa ? Zitten er echt 60 flessen in jullie vilten stoel die slecht gekopieerd is ? Komen die flessen ook echt uit de Amsterdamse grachten ?

    Moe wordt je van alle Nederlandse fabrikanten die zeggen de meest duurzame te zijn, krampachtig duurzaam willen zijn vanuit commercieel belang, nooit vanuit de oprechtheid.

    Een zaak maken van een terecht verloren aanbesteding, ten koste van mede-fabrikanten, dat maakt je enkel een slechte en terechte verliezer. Volgers zullen nooit de fanfare leiden.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De met een * gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.